Najnovšie
Sťahovanie
Medzinárodné sťahovanie
Skladovanie
Logistika
Preprava
Tím Plusim
Novinky v Plusime
Legislatíva
Zo sveta

Tlačová správa: Nový sklad PLUSIM v širšom centre Prahy prináša praktické riešenie nedostatku miesta

Novinky v Plusime
30.01.2024
Nový sklad PLUSIM v širšom centre Prahy prináša praktické riešenie nedostatku miesta

V širšom centre Prahy, konkrétne vo vyhľadávanej a dobre dostupnej lokalite Praha 10 – Horní Měcholupy, sme otvorili novú halu, ktorej dominuje veľkorysá uskladňovacia plocha. Určená je najmä pre podnikateľov, ktorí prechodne či dlhodobo zápasia s nedostatkom miesta a ocenia aj súvisiace logistické služby. Nové skladovacie priestory PLUSIM spoľahlivo poslúžia každému, kto hľadá miesto pre tovar, mobiliár či iné predmety potrebné iba sezónne. Krátkodobé aj dlhodobé skladovanie je odteraz ešte dostupnejšie a výhodnejšie!

Nový, ešte vyšší štandard v skladovaní

Nájsť vhodné skladovacie priestory ponúkajúce dostatok miesta, výbornú dopravnú dostupnosť a adekvátnu bezpečnosť nie je vôbec jednoduchou úlohou. V PLUSIM sme sa tejto výzvy zhostili, aby sme naším zákazníkom dokázali poskytnúť ešte lepšie skladovacie služby ako doteraz. Našou ambíciou bolo vdýchnuť život moderným skladovacím priestorom s tým najvyšším štandardom, aby sme uspokojili aj tých najnáročnejších, avšak vôbec nešlo o jednoduchý proces.

„Začiatkom roka 2021 sme začali spoluprácu s odborníkmi v realitných službách so zameraním na komerčné nehnuteľnosti pri vyhľadávaní priestorov pre našu ďalšiu expanziu na českom trhu. Keďže neobsadenosť skladových priestorov na trhu sa pohybovala pod 1 %, nedarilo sa nám získať vhodný priestor podľa našich požiadaviek a preto sme sa rozhodli pristúpiť na rokovania o výstavbe na mieru priamo s developermi. Tak vznikol projekt novej modernej haly poskytujúcej profesionálne zázemie pre našich zamestnancov, ako aj skladový priestor s vysokým štandardom pre našich zákazníkov.“, prezradil Peter Púchovský, CEO PLUSIM Group.
Výsledkom tejto snahy je nový areál s veľkorysou rozlohou. Výmera 2 100 m2 poskytuje dostatok priestoru pre samotnú halu aj všetky ostatné obslužné činnosti, ktoré so skladovaním súvisia. Aby sme ale boli úplne presní, hala disponuje skladovacími priestormi s výmerou 1 100 ma k dispozícii je aj 200 m2 kancelárskych priestorov.

Hľadáte sklad? Počítajte s našou novou halou!

Pre každého podnikateľa, ktorý na kratšiu alebo dlhšiu dobu zháňa skladovacie priestory, je pripravených až 234 regálových miest a až 4 nakladacie brány s drive-in vyhotovením. Mysleli sme totiž aj na maximálne pohodlie, takže našich zákazníkov nečaká zložité vykladanie pod holým nebom. K dispozícii sú tiež dva nákladné výťahy s nosnosťou až 2,5 tony, takže náš nový sklad hravo pojme aj ťažšie predmety.

Okrem veľkorysých a prehľadne značených priestorov sme mysleli aj na zabezpečenie. Naše nové skladovacie priestory sú vybavené moderným kamerovým systémom, poplašnými zariadeniami a zároveň sme prijali tie najprísnejšie protipožiarne opatrenia. Preto každý, kto sa rozhodne využiť náš sklad, si môže istý, že pre bezpečnosť sme spravili maximum.

Výborná dostupnosť aj pomoc s logistikou

Uvedomujeme si, že pri výbere skladovacích priestorov nemusí byť rozhodujúcim faktorom iba využiteľná plocha a bezpečnosť, ale aj dostupnosť. Skladové priestory, ktoré sú od vás príliš vzdialené, vám podnikanie príliš neuľahčia a aj preto sme sa pri výbere orientovali na to, aby boli naše nové sklady dobre dostupné ako osobnými a nákladnými autami, tak koľajovou a verejnou dopravou.

Nezabúdame ani na to, že samotné naskladňovanie a vyskladňovanie môže byť celkom náročne. Sme preto pripravení ponúknuť vám komplexné logistické služby, medzi ktorými nechýba manipulácia, spracovávanie objednávok či dodacích listov, a spoľahnúť sa na nás môžete aj pri skladových inventúrach či vedení položkového skladu. Skladovanie a starosti s ním spojené skrátka môžu podnikatelia nechať na nás.

Nové PLUSIM skladové priestory sa nachádzajú na adrese Za zastávkou 373, Praha 10 - Horní Měcholupy a sme presvedčení, že sme vytvorili perfektné miesto nielen na uskladňovanie tovaru.

Spoločnosť PLUSIM ponúka na slovenskom a českom trhu kompletné sťahovacie služby pre domácnosti a podnikateľov, či už ide o malé alebo veľké spoločnosti, prípadne štátnu správu. Neodmysliteľnou súčasťou ponuky je pritom nielen vnútroštátne, ale aj medzinárodné sťahovanie, doslova v rámci celého sveta. Okrem sťahovania je doménou spoločnosti PLUSIM aj zabezpečovanie prepravy tovaru prakticky všetkými druhmi dopravy a poskytovanie moderných skladových priestorov na krátkodobé aj dlhodobé uskladnenie tovaru. Na slovenskom trhu stihla spoločnosť PLUSIM od roku 2001 obslúžiť tisíce spokojných klientov, a to ako z radov jednotlivcov, tak aj nadnárodných spoločností.

Podobné články

Štetcový efekt Štetcový efekt